DIE LEVA OR DIE

Новият музикален проект на WOSH MC (ZOMBIE ONE) и PROTOTYPE – DIE LEVA е тук. EP-то е със заглавие ‘‘DIE LEVA OR DIE’’ и се състои от пет авторски трака, които само по себе си говорят за намеренията и стила на новата банда.
Ето как членовете на групата определят музикалния жанр, в който се простират:
“DIE LEVA е нищо чувано до сега на родната сцена. Хибрид от много компоненти – минимал, дийп хаус, техно, геридж + безкомпромисни изтънчено-точни рими от двете MC-та. Стилът на DIE LEVA e уникален, неповторим и един път закачиш ли се за него, оставаш неизменна част от семейството DIE LEVA!“

ZOMBIE ONE (WOSH MC)

Безмилостен защитник за свобода на словото. Изящен римов естет. Музикален продуцент. По какъвто и начин да бъде представен едно е ясно- става ли дума за музика и WOSH е намесен, то това би било гарант за нещо голямо, интересно, различно, забавно.
Една от основните цели на DIE LEVA е да разбере какво е танцувалното ниво на родната публика. За неизпълнение на Пирует, Ронд де Жамб и Па-де-де се пише Слаб 2!“

PROTOTYPE

Педант в музикален аспект. Непримирим с пошлостта и глупостта в хората. Музикален продуцент, стоящ зад проекти на WOSH MC, 100 KILA, GOODSLAV, ТРАЯН КОСТОВ, МАРИЯ ДРАГНЕВА. Музикален продуцент на DIE LEVA. Член на група SCRAT.
Едно е сигурно, че няма да се напасваме по актуалните музикални течения днес. Създаваме точно тази музика която ни харесва и няма да правим компромис с това. Добре дошли в Света на DIE LEVA.”
 
Албума може да бъде закупен на www.dieleva.com. DIE LEVA подготвят също така масивна линия мърчъндайз скоро достъпен за поръчка на сайта им. В момента ZOMBIE ONE и PROTOTYPE работят по първият им клип, който ще може да видим до броени дни.
DIE LEVA може да чуете в официалния им профил в YOUTUBE, както и в Spotify, iTunes, Google Play, etc. Последвайте DIE LEVA във Facebook и Instagram за всико ново около тях.